Referenssit

Patenttikonsultointi

Tiedonvaihto keksijän kanssa on aina luottamuksellista, keskustelevaa ja vuorovaikutteista. Jo Edicon kehityksen alkumetreiltä lähtien olen hyödyntänyt sen internet-yhteydellä toimivaa tiedonvaihtopalvelua, nykyisin Edicoa ja aikaisemmin sen edeltäjää.

Keksinnön esittäminen keksijän laatimien dokumenttien avulla vaatii alkuvaiheessa helppoa, mutta luotettavasti ja luottamuksellisesti toimivaa järjestelmää. Koska keksijän ei tarvitse rekisteröityä erityisiin tiedostonsiirtopalveluihin suojatakseen salassa pidettävää aineistoa, suosittelen suomalaista Edicoa. Siitä onkin tullut minulle ja asiakkailleni vaivattomasti ja varmasti toimiva tiedonvaihtokanava koko patentinhakuprosessin ajaksi.

Reijo Kangasmäki
Patenttikonsultointi Kangasmäki Oy

Terveydenhuolto

Olemme käyttäneet Edico-palvelua korkeaa tietosuojaa vaativien tiedostojen toimittamiseen yhteistyötahoillemme vuoden 2018 alusta alkaen. He saavat helpon tavan toistuvaan tiedonvaihtoon kirjautumalla palveluun vakiotunnuksillaan.

Asiakkaille Edicon käyttö on ollut sujuvaa ja itse olemme kokeneet sen helpottavan työtämme. Viestittely chatin kautta toimii silloinkin, kun olemme Edicossa eri aikaan. Tiedostojen siirtyminen, säilyttäminen ja poistaminen on tehty havainnolliseksi ja helposti omaksuttavaksi. Tietoturva on hoidettu nykyisten vaatimusten mukaisesti.

Juha Hoskari
Hammashoitoasema Dentti

Lakiasiat

Olemme käyttäneet Edicoa nyt jo parin vuoden ajan ja olleet tyytyväisiä palveluun. Hyvää palvelussa on erityisesti käytön helppous vastaanottajalle, sillä vastaanottajan ei tarvitse luoda tiliä itselleen. Lisäksi olen oikein tyytyväinen siihen, miten antamani kehitysehdotukset on otettu Edicossa huomioon ja toteutettu. Näiden avulla on helpotettu tiedostohallintaa dokumenttien saatekommenteilla ja huomioväreillä, joilla voi antaa lisäinformaatiota dokumenttien vastaanottajalle kumpaankin suuntaan.

Henri Ratinen
Laki- ja yrityspalvelu Ratinen Oy

Yksityiset henkilöt ja yrittäjät

Sekä yksityishenkilöillä että erilaisilla organisaatioilla on usein tarvetta lähettää toisilleen suuria tiedostoja, joiden toimittaminen ei onnistu sähköpostitse. Edico on ratkaisuna näissäkin ongelmissa!

          Askarruttaako tietoturvallisuus?

Yritykset ja koulut

Yrityksillä ja yhteisöillä on usein salassa pidettäviä asiakirjoja ja tietoa, jonka jakamiseen kaivataan tietoturvallista alustaa. Jatkuvasti salassa pidettävää tietoa sidosryhmille jakavat yritykset hyötyvät parhaiten Edicon vuosisopimuksesta.

Kouluttajat ja esitelmien pitäjät

Edico soveltuu hyvin luentojen ja webinaarien järjestämiseen loistavien esitysominaisuuksiensa ansiosta.