Luottamuksellisten tietojen jakaminen Edico Lite’llä

Kokeile ja rekisteröidy istuntokansioon ja kirjaudu tästä  uudelleen

Edico Lite -verkkosivustolla istunnon avaajalla on kaksi vaihtoehtoa rekisteröityä istuntokansioon.

Ensimmäinen vaihtoehto on kirjoittaa sähköpostiosoite ja yksityinen istuntosalasana rekisteröityäksesi istuntokansioon, jolla on satunnainen numero. Rekisteröitymisen jälkeen Edico lähettää avaajalle sähköpostin, jossa on linkki istuntokansioon.

Toinen vaihtoehto on rekisteröityä Facebook-tunnuksilla.

Jos avaaja valitsee Facebook-rekisteröintivaihtoehdon, istunnon kansionumero ei näy sähköpostissa. Sähköpostiosoitetta ja salasanaa tai Facebook-tunnuksia voi käyttää istuntokansion avaaja kirjautuessaan uudelleen istuntokansioon. Yksityinen tai satunnainen (Edicon toimittama) istunnon salasana, jota voidaan muuttaa haluttaessa, on tarkoitettu kutsutuille istuntokansioon kirjautumiseen.

Tiedostojen jakaminen ja säilyttäminen on voimassa 48 tunnin ajan kerrallaan

 

 On kuitenkin tärkeää, että Edicon nettikansiotiedostoja ei varmuuskopioida pilveen, vaan kansio on tarkoitettu lyhytaikaiseen säilytykseen ja tiedostojen jakamiseen kutsuttujen ja kutsujan kesken. Kansioon jaettua materiaalia voi ladata osapuolten tietokoneille ja ladata tiedostoja koneilta nettikansioon. Omistajan vastuulla on varmistaa, että tiedostosta luodaan varmuuskopio.

Videoneuvottelu

 Videoneuvottelun osalta kutsuyhteydet videoneuvotteluun ovat jo osallistujien käytettävissä. Siksi kutsuja ei lähetetä sähköpostitse. Sen sijaan yhteydet avataan istunnossa palvelun sovelluksella.