Edico

Edicolle on tarvetta useilla eri toimialoilla ja yksityiskäytössä. Aina kun käsitellään luottamuksellisia asiakirjoja, henkilöiden kuvia, kerätään tietoa, jaetaan tiedostoja ja pidetään yhteyttä etänä, esimerkiksi  videoneuvottelussa, on Edicolla paikkansa! Edicoa käytetään mm. laki- ja patenttitoimistoissa, turvallista tiedonsiirtoa edellyttävillä aloilla ja myyntityössä tarjousten ja esitysten työvälineenä.
Voit myös tutustua ilmaiseksi, miten Edico toimii.
Katso Palvelut – hinnasto.

Luotettava järjestelmä tiedostojen jakoon ilman sähköpostitusta

Käyttämällä puhelinta ja Edico-tiliin annettua puhelinnumeroa voit vakuuttaa olevasi oikea henkilö asialla, kun  kommunikoit kumppanisi kanssa. Katso kutsutulle tarkoitettua kirjautumissivua:   Kutsuistuntoon osallistuminen. Sillä voit välttää kutsun lähettämisen sähköpostilla.

Kotimainen Edico on pilvipalvelu tiedostojen tietoturvalliseen jakamiseen, tallennukseen ja esittämiseen. Edico on helppokäyttöinen, tarvitset vain selaimen ja verkkoyhteyden. Järjestelmän käyttäminen ei siis vaadi erillisten ohjelmien tai sovellusten lataamista.

Edicon suomenkielinen käyttöliittymä ja asiakaspalvelu helpottavat käyttöä.

Edicolla jaat ja tallennat salassa pidettävät tiedot turvallisesti, kokoat eri puolilla maailmaa olevan työryhmän tiedostot, siirrät suurikokoiset tiedostot asiakkaalle tai vaikkapa valokuvat ystäväpiirillesi.

 

Näin Edico toimii

Avaa jokin istuntokansioistasi, lataa tiedostot ja jaa linkki ja salasana niille, jotka haluat istuntoon mukaan. Kaikki suojattuun istuntoon osallistuvat voivat jakaa tai esittää tiedostoja toisilleen. Samalla voitte keskustella chatissa. Tiedostojen jako voidaan tehdä myös eriaikaisesti niin, että kukin käyttäjä noutaa ne yhteisestä tilastanne silloin, kun tahtoo.

Edicon käyttämä pilvipalveluteknologia on ehdottoman turvallinen, jaetut tiedot salataan SSL-protokollalla. Tiedostoihin eivät pääse käsiksi muut, kuin istuntokansion linkin ja salasanan saaneet käyttäjät. Pilvemme on kokonaan suomalainen, tietoja ei säilytetä EU-alueen ulkopuolella.

Kun kirjaudut Edico Liteen, enintään 48 tuntia kestävään kokeiluun, saat poistuessasi istunnosta vielä  kertaluonteisen mahdollisuuden käyttää yhden kuukauden ajan laajennettua Edico S-versiota tai muuttaa sen G-versioon.

Edicto Oy

Mikä Edicto?
Edicto Oy on yritys Edicon takana.
Missio

Edicto Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen helppo tapa jakaa luottamuksellisia tietoja ja esittää niitä turvallisesti.

Edicto Oy:n sivustolla esitellään uutta Edico CS/SG -versiota. Se on kehitetty erityisesti yritysten tarpeisiin, luottamuksellisten tietojen keräämiseen ja sopimusten sähköiseen allekirjoitukseen .

Edicon kehitys alkoi vuonna 2016 uusimmilla ohjelmistoteknologioilla. Menetelmässä hyödynnetään esittämistä koskevaa patenttia ja olemme hakemassa uutta patenttia aiheesta ”Menetelmä ja järjestelmä luottamuksellisen tiedon jakamiseen ja esittämiseen internetissä”.  

Tiimillämme on pitkä kokemus alalta ja uusimmasta teknologian kehityksestä.

Antero Hälikkä, innovaattori, toimitusjohtaja
Kari Jantunen, talousvastaava, hallituksen puheenjohtaja
Jari Welling, IT-vastaava
Jouko Haanpää, ohjelmistokehitys
Markku Jantunen, markkinointi, hallituksen varajäsen