Edico

Edico - turvallinen tapa jakaa, tallentaa ja esittää tiedostot

Edicolle on tarvetta useilla eri toimialoilla ja yksityiskäytössä. Aina kun käsitellään luottamuksellisia asiakirjoja, kerätään tietoa tai jaetaan tiedostoja, on Edicolla paikkansa! Edicoa käytetään mm. laki- ja patenttitoimistoissa, turvallista tiedonsiirtoa edellyttävillä aloilla ja myyntityössä tarjousten ja esitysten työvälineenä.

Kotimainen ja luotettava järjestelmä tiedostojen jakoon

Kotimainen Edico on pilvipalvelu tiedostojen tietoturvalliseen jakamiseen, tallennukseen ja esittämiseen. Edico on helppokäyttöinen, tarvitset vain selaimen ja verkkoyhteyden. Järjestelmän käyttäminen ei siis vaadi erillisten ohjelmien tai sovellusten lataamista.

Edicon suomenkielinen käyttöliittymä ja asiakaspalvelu helpottavat käyttöä.

Edicolla jaat ja tallennat salassa pidettävät tiedot turvallisesti, kokoat eri puolilla maailmaa olevan työryhmän tiedostot, siirrät suurikokoiset tiedostot asiakkaalle tai vaikkapa valokuvat ystäväpiirillesi.

Näin Edico toimii

Avaa jokin istuntokansioistasi, lataa tiedostot ja jaa linkki ja salasana niille, jotka haluat istuntoon mukaan. Kaikki suojattuun istuntoon osallistuvat voivat jakaa tai esittää tiedostoja toisilleen. Samalla voitte keskustella chatissa. Tiedostojen jako voidaan tehdä myös eriaikaisesti niin, että kukin käyttäjä noutaa ne yhteisestä tilastanne silloin, kun tahtoo.

Edicon käyttämä pilvipalveluteknologia on ehdottoman turvallinen, jaetut tiedot salataan SSL-protokollalla. Tiedostoihin eivät pääse käsiksi muut, kuin istuntokansion linkin ja salasanan saaneet käyttäjät. Pilvemme on kokonaan suomalainen, tietoja ei säilytetä EU-alueen ulkopuolella.

Kun kirjaudut Edico Liteen, saat poistuessasi kertaluonteisen mahdollisuuden käyttää yhden kuukauden ajan laajennettua Edico S-versiota tai muuttaa sen G-versioon.

Tutustu Edicoon
Voit alla olevalla painikkeella kirjautua avattuun Edico-istuntoon (salasana: TUTUSTUEdicoon) istuntovierailijana ja ladata istuntoon dokumentteja ja tutustua osallistuneiden lataamiin tiedostoihin. Voit laittaa sähköpostiviestin istunnon avaajalle, omistajalle ja ylläpitäjälle sekä chat-viestejä kaikille osallistujille

Edicto Oy

Mikä Edicto?

Edicto Oy on yritys Edicon takana.

Missio

Edicto Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkailleen helppo tapa jakaa luottamuksellisia tietoja ja esittää niitä turvallisesti.

Historia

Edicto Oy:n perustaja Antero Hälikkä on kouluttanut ja konsultoinut työyhteisöjä vuodesta 1992. Työhön on liittynyt olennaisena osana myös asiakirjojen jakaminen asiakkaille verkossa. Yrittäjänä hän on ollut perustamassa Curiositas Ltd Oy -nimistä kehitysyhtiötä vuonna 1998 ja patentoi Edicon edeltäjän, Deminus®-pilvipalvelun vuosituhannen alussa. Vaikka yrityksen nimi on vaihtunut Edictoksi, on toimiala pysynyt samana.

Hälikkä kertoo uransa alkuvaiheista ja huomaamastaan asiakastarpeesta:
”90-luvun lopulla aloin jakaa html-dokumentteja puhelinkeskustelun aikana asiakkailleni. Tiedoston jakamiseksi täytyi luetella puhelimessa monimutkainen osoite, johon mentyään asiakas sitten tallensi tekstin omalle koneelleen. Tämä vaati paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Ongelman poistamiseksi kehitimme Deminus-menetelmän. Nyt sekä html-sivut että koneelta toimitetut dokumentit saadaan esteettömästi, nopeasti ja turvallisesti asiakkaalle. Myöhemmin olen pitänyt esitelmiä netissä olevasta aineistosta ohjaten sitä ensimmäisillä kännyköillä, joilla jo oli selain ja internet-yhteys.”

Edicon kehitys alkoi vuonna 2016 uusimmilla ohjelmistoteknologioilla. Menetelmässä hyödynnetään Deminuksen patenttia ja olemme hakemassa uutta patenttia aiheesta ”Menetelmä ja järjestelmä luottamuksellisen tiedon jakamiseen ja esittämiseen internetissä”.  

Tiimillämme on pitkä kokemus alalta ja uusimmasta teknologian kehityksestä.

Antero Hälikkä, innovaattori, toimitusjohtaja
Kari Jantunen, talousvastaava, hallituksen puheenjohtaja
Jari Welling, IT-vastaava
Jouko Haanpää, ohjelmistokehitys
Markku Jantunen, markkinointi, hallituksen varajäsen