Turvallinen etäyhteys antaa helpon tavan jakaa tietoa ja tiedostoja

Edico-menetelmällä etäyhteyden perustaminen on helppoa ja vaivatonta. Kaikki osapuolet tarvitsevat vain verkkoselaimen ja internet-yhteyden. Vain istunnon luoja tarvitsee kirjautumistunnukset palveluun, muut osapuolet pääsevät liittymään istuntoon saamansa linkin kautta ja antamalla tarvittaessa istuntokohtaisen salasanan.

Edico-istunnossa voidaan esimerkiksi

  • Jakaa tiedostoja ja dokumentteja
  • Esittää graafista materiaalia
  • Kommunikoida chatin kautta

Edicon esitystyökalun avulla istunnossa jaetut materiaalit voidaan näyttää diaesityksenä kokousnäytössä puhelimella ohjaten kokoustilanteessa.

Pilvipalveluteknologia yhdistettynä vaivattomaan käyttöön

Edicon pilvipalveluteknologia on käytettävissäsi suoraan selaimessa ja istuntoon liittyminen on helppoa. Voit liittää esimerkiksi asiakkaasi jo puhelinkeskustelun aikana Edico-istuntoon, jossa voit esittää kirjallisen tarjouksen etäyhteyden yli. Myös erilaisten dokumenttien esittely onnistuu helposti ja vaivattomasti reaaliajassa, kun kaikki osapuolet pääsevät heti samaan tiedostoon kiinni ilman, että erillisiä ohjelmia tarvitsee asentaa tai palveluihin rekisteröityä. Kaikki tämä tapahtuu ehdottoman turvallisesti salattua yhteyttä käyttäen, eivätkä luottamukselliset tiedot pääse vahingossakaan ulkopuolisten käsiin.

Etäyhteys helpottaa tiedon ja tiedostojen jakoa

Etäyhteyden avulla tietoa ja tiedostoja voidaan jakaa vaivattomammin, kuin useimpia muita kolmansien osapuolien palveluja käyttämällä. Myös tietojen kerääminen helpottuu, kun asiakkaasi tai kumppanisi ei tarvitse rekisteröityä uuteen palveluun tiedostojen jakoa varten.

Fokus turvallisuudessa ja luotettavuudessa

Me Curiositas'issa olemme panostaneet menetelmämme helppokäyttöisyyteen, mutta myös turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Tietojasi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja vain istunnon osapuolet pääsevät niihin käsiksi. Istuntokansion sulkemisen jälkeen tiedostot poistuvat palvelimelta, jolloin ne jäävät vain osallistujien haltuun. Haluammekin tarjota ratkaisun, jonka parissa voit olla varma siitä, että tiedostosi on jaettu turvallisesti vain niille henkilöille, jotka niitä tarvitsevat.