Tiedostojen jakaminen luotettavasti, ad hoc!

Edico S tarjoaa tiedostojen jakamiseen luotettavan, helposti käytettävän ja nopeasti toimivan ratkaisun. Voitte esittää luottamukselliset asiakirjat, graafiset materiaalit tai jakaa muut tiedostot selaimella toimivan sovelluksen kautta

Tiedonjakamisen historiaa

Myytti: "1500-luvulla muun muassa Englannin kuninkaallinen laivasto käytti pullopostia tiedottaakseen maihin vihollisen asemista. Kuningatar Elisabet I loi tarkoitusta varten erityisen viran: Uncorker of Ocean Bottles, (valtameripullojen avaaja). Muita oli kuolemanrangaistuksen uhalla kielletty avaamasta pulloja, koska ne saattoivat sisältää sotasalaisuuksia."

Lue lisää WIKIPEDIA

Edico S tarjoaa tiedostojen jakamiseen luotettavan, helposti käytettävän ja nopeasti toimivan ratkaisun. Voitte esittää luottamukselliset asiakirjat, graafiset materiaalit tai jakaa muut tiedostosi selaimella toimivan sovelluksen kautta toisillenne.

Tilaa käyttäjätunnus | Kokeile ilmaiseksi

Tiedostojen jakamista ilman erillisiä ohjelmia tai rekisteröitymistä

Edicon avulla voit jakaa tiedostoja netin kautta kenelle tahansa, joka on internet-yhteyden päässä. Vastaanottaja tarvitsee vain selaimen, linkin Edico-istuntoon ja salasanan ollakseen valmis tutustumaan jakamiisi tiedostoihin ja materiaaleihin. Erillisen ohjelman asentamista tai rekisteröitymistä ei edellytetä Edico-istuntoon liittyviltä osapuolilta.

Mihin voin käyttää Edicoa?

Tiedostojen vaivaton ja luotettava jakaminen tekevät Edicosta erinomaisen vaihtoehdon useiden eri alojen ammattilaisten käyttöön. Edico soveltuu esimerkiksi:

  • Luottamuksellisten asiakirjojen välittämiseen turvallisella yhteydellä
  • Tarjousten esittämiseen etänä myyntitilanteessa
  • Sähköisten materiaalien keräämiseen 
  • Verkkosivujen ja muun tuotetun materiaalin esittämiseen

Näissä ja monissa muissa tapauksissa luotettava ja nopea tapa jakaa tietoa ja tiedostoja on olennaisessa asemassa. Ota siis Edico käyttöösi!

Tietosuojarekisteriseloste