Talleta ja jaa tiedostot turvallisesti, kokeile ilmaiseksi

Edico on suomalainen pilvipalvelu tiedostojen jakamiseen. Sen avulla voit tallettaa, esittää tai siirtää vastaanottajalle luottamukselliset materiaalit.

Kutsu istuntoon, talleta ja esitä tiedostot netin yli

Edicon mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, kokeile!

Suomalainen Edico on turvallinen pilvipalvelu tiedostojen jakamiseen. Tallenna, jaa ja esitä tiedostot luotettavasti, helposti ja nopeasti. 

   Kokeile ilmaiseksi  

Istunnon käyttäjätoiminnot on kuvattu PDF-tiedostossa

Lue vielä! Mikä on Edicto Oy?

Tiedostojen tallentamista ja jakamista ilman erillisiä ohjelmia tai rekisteröitymistä

Edicon avulla voit tallentaa, jakaa ja esittää tiedostoja netin kautta kenelle tahansa, joka on internet-yhteyden päässä. Vastaanottaja tarvitsee vain selaimen, linkin Edico-istuntoon ja salasanan ollakseen valmis tutustumaan jakamiisi tiedostoihin ja materiaaleihin. Erillisen ohjelman asentamista tai rekisteröitymistä ei edellytetä Edico-istuntoon liittyviltä osapuolilta.

Mihin voin käyttää Edicoa?

Tiedostojen vaivaton ja luotettava jakaminen istuntokansioiden kautta tekevät Edicosta erinomaisen vaihtoehdon useiden eri alojen ammattilaisten käyttöön. Edico soveltuu esimerkiksi:

  • Luottamuksellisten asiakirjojen välittämiseen turvallisella yhteydellä
  • Tarjousten esittämiseen etänä myyntitilanteessa
  • Sähköisten materiaalien keräämiseen 
  • Verkkosivujen ja muun tuotetun materiaalin esittämiseen

Edico antaa käyttäjälleen oman käyttäjätunnuksen ja salasanan kautta internet-pilveen asennetun "säilytyskaapin" avaimet. Kaapissa on tilaa istuntokansioille. Niissä voit säilyttää halutun ajan tiedostoja, dokumentteja, kuvia ja videoita. Muilla ei ole pääsyä kaappiin ilman avaimia. Kuhunkin kansioon voit päästää myös muita vierailijoita erillisillä istuntoavaimilla: kansion osoitelinkillä ja kansiokohtaisella salasanalla.

Edico-käyttötoiminnot PDF-tiedostona

      Seuraa meitä Facebookissa!